Szeretnéd te is elvinni az Eurojackpot-ot?

Amikor meghallottam, hogy jelenleg az Eurojackpot nyereménye 64 millió euró, azt hittem hanyatt dobom magam. Teljesen elképedtem! Én eddig nem játszottam online lottóval, de azt hiszem, nekem is bele kell vágnom, mert máskülönben nem lesz esélyem az Eurojackpot-ra!

Igazából netes filmezés közben találtam rá véletlen egy hirdetésben az oldalra és a főnyereményre. Soha nem voltam egy olyan ember, akit netezés közben reklámokkal és hirdetésekkel el lehetett vezetni az eredeti célomtól, de most rákattintottam. Általában ha keresek valamit az interneten, akkor bezárom a közben felugró ablakokat, hirdetésekre rá se nézek, csak és kizárólag az éppen meglévő célom jár a fejemben és azzal foglalkozok. Miután átirányított a hirdetés a szuperlotto.com-ra,megnéztem az Eurojackpot nevű játékot. Nem kellett sok idő és meg is játszottam az első szelvényem.

Én azon a véleményen vagyok, hogy teljesen természetes az, ha ilyenkor mindenki tömény álmodozásba kezd. Én is így voltam vele. 64 millió euró. Ennyi pénzből biztosan körbejárnám a világot, de semmiképp sem egyedül. Valószínűleg édesanyámmal mennék el erre az útra, hisz ő is annyi mindent adott már nekem, jó lenne mindezt, vagy legalább is részben, visszaadni neki. Amikor még általános iskolába jártam, csináltam vele egy művészeti albumot, amit úgy válogattunk össze, hogy azok a helyeket raktuk bele, amiket szívesen megnéznénk élőben is, szívesen elutaznánk oda. Valószínűleg ez lenne a koncepciója az utazásunknak. Mivel ő is és én is elég spontán emberek vagyunk, esélyes az, hogy sok különböző random program és élmény tarkítaná az utazásunkat.

Ezen kívül biztosan adakoznék is és a családomnak, illetve barátaimnak megadnék mindent, amit szeretnének, persze értelmes keretek között. Magamra, amit költenék, az biztosan egy flottányi autó lenne. Az Alfa Romeo-k közül az összes modellt beszerezném, amit csak tudok és azoknak külön garázst is csináltatnék. Ja! És biztosan elutaznék Milánóba az Alfa Romeo múzeumba, ahonnan indult ez a csodálatos márka.

Visszakanyarodva az Eurojackpot-ra, hitet ad, hogy elérhessem mindezt, többek közt, ezért is játszom vele. Ha meg se próbálom, ennyi esélyem se lenne a 64 millió euróra! Szerintem Neked is így kéne hozzáállnod, hisz ha elveszed magadtól az esélyt azzal, hogy nem játszol, akkor ne is várj eredményt, mert nem lesz!

Vágj bele te is! Légy bátor! Kockáztass, persze csak addig szabad nyújtózkodni, ameddig a takaród ér! J Ezt azért mindig tartsd szem előtt! Sok szerencsét kívánok az Eurojackpot-hoz!