Gázpalack rendeléshez találtam megbízható partnert, szeretném megosztani mindenkivel a pozitív tapasztalatomat

Idén a környezettudatosság jegyében kisebb-nagyobb felújításokat végeztünk a házon, például felszereltettünk egy napelemet a tetőre, és átálltunk a gázról a villanyra. Nagyon rég óta tervezgetjük már, de most érett meg a döntés erre. Eddig a tűzhelyünk is és a fűtés is gázzal működött, nem volt kis beruházás ezt átalakítani. A gázos berendezéseket pedig elvittük a nyaralónkba, mert ott eddig kifejezetten nomádnak mondható állapotok voltak, jól fog jönni egy tűzhely, csak egy dolgot kell hozzá megoldani, a gázpalackot.

Azon a környéken nincsen bevezetve a gáz, így nincs más választás, mint palackról üzemeltetni a gáz üzemű készülékeket. Mivel korábban sosem volt szükségünk gázpalackra, így kénytelenek voltunk utána nézni, honnan tudjuk a leggyorsabban, legegyszerűbben és legolcsóbban beszerezni a palackot.

Próbáltam ismerősöktől utánakérdezni, hátha van valakinek tapasztalata, mert a gáz nem játék. Én nem szeretném se szállítani, de bekötni, mert nem értek hozzá és félek, hogy valamit elrontok, ezzel kapcsolatban pedig nagyon könnyű szarvas hibát véteni, így olyan céget kellett keresnem, akik kapacitálhatóak a szállításra és a bekötésre is.

Szerencsére egy barátom tudott ajánlani egy céget, akik pontosan ezzel foglalkoznak, pontosan úgy, ahogyan én elképzeltem. Ugyan is a gázpalack rendelés leadása után, villám gyorsan ki is szállítják és be is kötik, ráadásként pedig elviszik a régi palackot, így az embernek erre sincsen gondja. Nagyon szimpatikus volt, amit elmondott a barátom, de először azt gondolta, ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, így abban maradtam magammal, hogy egy próbát mindenképpen megér a dolog, aztán ha beválik biztosan továbbra is innen fogok rendelni.

Az egész folyamat úgy zajlott a gyakorlatban is, mint az elméletben. Reggel megrendeltem a gázpalackot, estére ott is volt a helyszínen. Egy kedves ember hozta ki, aki nagyon készségesen beszerelte a gáztűzhelyhez, majd felpakolta a régit és ennyi volt az egész. Nem voltak felesleges körök, nem volt bonyolult sem drága, egyszerűen csak felhívtam, akit kellett, ő megoldotta, amit kellett és kész.

Bár csak az élet többi területén, sokkal több ilyen ember lenne. Nagyon szeretem, mikor valami flottul megy, mert a mai világban sajnos nagyon ritka dolog. Sok a szava hihetetlen ember, az üres ígéret, a félrevezetés. Tőlem nagyon távol állnak ezek a dolgok, így ha ilyen gyöngyszemre találok, mint ez a cég is, nagy boldogságot érzek, és ajánlgatom a környezetemben mindenkinek. Tanuljunk egymástól ilyen jó és fontos dolgokat, mint a korrektség és a megbízhatóság. Ne csak mindig a rossz dolgokról szóljon az élet, említsük meg azt is, ha valami jó.

A napelem egyébként nagyon szuperül működik, és nagyon szeretjük, hogy termeli nekünk az áramot. Az a cég is nagyon profi volt, akik azt csinálták, ott sem lehet egy rossz szavam se, de ez már egy másik történet, amit valamikor máskor fogok elmesélni nektek.